Strigatul neauzit pentru sensul vietii

Autor: Viktor E. Frankl
Editura: Meteor Press
Categorie: Psihologie
Produs: Strigatul neauzit pentru sensul vietii
ID produs: 9786069100806

Strigatul neauzit pentru sensul vietii de Viktor E. Frankl – Descriere

In „Strigatul neauzit pentru sensul vietii”, Viktor Frankl revine la umanismul care a facut din cartea sa”Omul in cautarea sensului vietii” un bestseller in lumea intreaga. Intr-o epoca precum a noastra, o epoca a lipsei de sens si a depersonalizarii, dr. Frankl isi ridica vocea impotriva absentei dimensiunii umane in psihoterapie.
El respinge „pseudo-umanismul” care a invadat literatura de popularizare din domeniul psihologiei si psihanaliticii si se apleaca asupra calitatilor remarcabile ale oamenilor. Logoterapia sa nu invalideaza sub nicio forma descoperirile solide si serioase ale unor deschizatori importanti de drumuri ca Freud, Adler, Pavlov, Watson sau Skinner. In aceasta dimensiune, desigur, omul nu mai poate fi vazut ca o fiinta a carei preocupare esentiala este satisfacerea impulsurilor si a instinctelor; de asemenea, nici realitatea umana nu poate fi inteleasa doar ca rezultat al proceselor de conditionare sau al reflexelor conditionate.
In aceasta dimensiune omul este relevat ca o fiinta aflata in cautarea sensului vietii sale.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Viktor E. Frankl

Carti Editura METEOR PRESS

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Strigatul neauzit pentru sensul vietii de Viktor E. Frankl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *