1 / 2

2 / 2Autor: Alain Jost, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz-Barriga
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Strumfii si dragonul lacului
ID produs: 9786067885996

Strumfii si dragonul lacului de Alain Jost, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz-Barriga – Descriere

Strumfii cei mititei au dat de bucluc: in lacul de la stavilar a aparut un monstru. Dar ce sa vezi? Monstrul e vegetarian – strumfeste corcoduse si varza – si parca l-ar cunoaste de undeva. Pai sigur ca da.
E chiar batranul dragon Fafnir, o veche cunostinta a spiridusilor albastri… Dar ce cauta Fafnir asa departe de casa? Se pare ca stapanul lui, baronul Florimond, e tinut prizonier de nepotul lui cel netrebnic si de soldatii acestuia. Strumfii nu pot sta cu mainile in san cand afla de asa o nedreptate, si pornesc in ajutorul baronului.
Nu-i o misiune tocmai usoara pentru niste strumfi mititei si un dragon batran care nu mai poate nici sa zboare, nici sa strumfeasca foc. Insa Marele Strumf are o idee…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alain Jost

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *