1 / 2

2 / 2Autor: Alain Jost, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz-Barriga
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Strumfii si dragonul lacului
ID produs: 9786067885996

Strumfii si dragonul lacului de Alain Jost, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck, Miguel Diaz-Barriga – Descriere

Strumfii cei mititei au dat de bucluc: in lacul de la stavilar a aparut un monstru. Dar ce sa vezi? Monstrul e vegetarian – strumfeste corcoduse si varza – si parca l-ar cunoaste de undeva. Pai sigur ca da.
E chiar batranul dragon Fafnir, o veche cunostinta a spiridusilor albastri… Dar ce cauta Fafnir asa departe de casa? Se pare ca stapanul lui, baronul Florimond, e tinut prizonier de nepotul lui cel netrebnic si de soldatii acestuia. Strumfii nu pot sta cu mainile in san cand afla de asa o nedreptate, si pornesc in ajutorul baronului.
Nu-i o misiune tocmai usoara pentru niste strumfi mititei si un dragon batran care nu mai poate nici sa zboare, nici sa strumfeasca foc. Insa Marele Strumf are o idee…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alain Jost

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.