Sub soarele lui Satan

Autor: Georges Bernanos
Editura: Tracus Arte
Categorie: Fictiune
Produs: Sub soarele lui Satan
ID produs: 9786066649988

Sub soarele lui Satan de Georges Bernanos – Descriere

Georges Bernanos (1888-1948) este considerat unul dintre cei mai importanti romancieri francezi din prima jumatate a secolului XX. A urmat colegiul catolic (fapt care ii va influenta scrierile, personajele fiind in mare parte reprezentanti ai clerului), iar ulterior Facultatea de Litere si de Drept la Universitatea din Paris. S-a inrolat in Primul Razboi Mondial, iar la finalul acestuia, s-a angajat la o companie de asigurari.
In 1938 s-a stabilit in Brazilia, impreuna cu familia, unde a activat ca jurnalist, pana in 1945, cand s-a intors in Franta. A castigat mai multe premii literare, dintre care amintim Marele Premiul al Academiei Franceze pentru romanul Jurnalul unui preot de tara. „Sub soarele lui Satan”, debutul sau din 1926, l-a impus ca scriitor.
Acest roman a fost ecranizat in 1987, castigand premiul Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Ziarul „Le Monde” a situat acest volum pe locul 45 in topul celor mai bune 100 de carti ale secolului XX.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Georges Bernanos

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Sub soarele lui Satan de Georges Bernanos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *