Summerlost sau visul unei vacante de vara

Autor: Ally Condie
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Summerlost sau visul unei vacante de vara
ID produs: 9786067934144

Summerlost sau visul unei vacante de vara de Ally Condie – Descriere

Este prima vara pe care Cedar trebuie sa o petreaca fara tatal sau si fara Ben, fratele ei mai mic, disparuti intr-un accident de masina. A trecut un an de la evenimentul care le-a dat viata peste cap, iar familia fetei—ce a mai ramas din ea—alege sa isi petreaca vacanta de vara la Iron Creek, orasul natal al mamei lui Cedar. Abia ce s-au instalat in noua lor casa si un baiat pe nume Leo, imbracat cu niste haine de moda veche, trece cu bicicleta pe strada ei.
Curioasa, Cedar se ia dupa el si astfel ajunge in campusul unde are loc renumitul festival de teatru Summerlost. Curand, se trezeste nu doar cu un nou prieten si cu o slujba, ci si inconjurata de fel de fel de mistere, cum este cel al scurtei existente a unei actrite de la Hollywood, care debutase la Summerlost. Impreuna, Cedar si Leo incearca sa scoata la lumina adevarul si sa inteleaga nu doar ce s-a intamplat cu vedeta de cinema, ci si faptul ca un vis se poate implini invatand sa mergi mai departe, chiar si dupa ce ai crezut ca totul este pierdut.„Ally Condie este la apogeu…interesul cititorilor este captat de la prima pagina.” Publishers Weekly„O carte la indemana celor care savureaza o poveste duioasa, pornita din inima.” School Library Journal

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ally Condie

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Summerlost sau visul unei vacante de vara de Ally Condie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *