Sunt inca aici!

Autor: Naty Badea
Editura: Badea&Professional Consulting
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Sunt inca aici!
ID produs: 9789731722238

Sunt inca aici! de Naty Badea – Descriere

Daca „Sunt Aici!” este Cartea intrebarilor, a cunoasterii si a mirarilor, „Sunt inca Aici!” va fi Cartea raspunsurilor, a recunoasterii si a asumarii de sine! Cu o structura asemanatoare cu prima, cea de-a doua mea Carte va fi atat de diferita! Si atat atat de emotionanta si de puternica… „Sunt Aici!” si „Sunt inca Aici!” sunt sufletul meu unde va invit sa intrati incet! Cu grija,va rog!Fragment din carte:„Aceasta Carte este aproape un adevar.Aceasta poveste este aproape o iubire.Aceasta sinceritate este atat de mare incat ai vrea-o fictiune.Acest miracol este atat de puternic incat l-ai vrea iluzie de transformat in pact.Dar e mai bine asa. Si mai liniste la mine in poenita.Nu vei gasi drumul inapoi atata timp cat nu intorci capul.Dar e mai curat asa, fara dezamagiri,verisoare primare cu asteptarile.Ma declar invinsa de minunile si de bucuriiledin sufletul meu.Ma declar invinsa de toamna si de ingeriititi pe la ferestre.Ma declar egala cu ceea ce sunt si simt.Ma declar coplesita de Carte.Cartea ne da pe noi insine noua inapoi….”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Naty Badea

Carti Editura BADEA&PROFESSIONAL CONSULTING

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Sunt inca aici! de Naty Badea

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Sunt inca aici! de Naty Badea? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *