1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4
Autor: Susan Verde
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Sunt Om: O Carte despre Empatie
ID produs: 5948495003425

Sunt Om: O Carte despre Empatie de Susan Verde – Descriere

Sunt om. Dar a fi om inseamna ca nu sunt perfect. Ca fac greseli.Faptul ca suntem oameni inseamna ca suntem plini de posibilitati.
Invatam, visam, ne minunam de lumea care ne-nconjoara. Dar inseamna si ca facem greseli si ca ne putem simti tematori sau tristi.Sunt Om este o celebrare plina de speranta a familiei umane, oferind optimism si liniste sufleteasca celor mici. Cartea afirma cu tarie ca putem face alegeri bune actionand din compasiune si empatie fata de ceilalti si fata de noi insine.
Cand gasim un teren comun, ne putem simti conectati la intreaga lume si, constient, ne putem stradui sa fim cea mai buna versiune a noastra.Cartea include o meditatie ghidata.Susan Verde este autoarea cartilor Sunt Yoga, Sunt Pace si Sunt Iubire, ilustrate de Peter H. Reynolds. Preda yoga si mindfulness pentru copii si locuieste in East Hampton, New York.Peter H.
Reynolds a realizat desene pentru numeroase carti ilustrate de succes, premiate, inclusiv Sunt Yoga, Sunt Pace si Sunt Iubire. Locuieste in Dedham, Massachusetts, unde conduce indragitul magazin Blue Bunny Books and Toys.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Susan Verde

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.