1 / 2

2 / 2Autor: Grant Morrison, Rags Morales, Andy Kubert
Editura: Grafic
Categorie: Benzi desenate
Produs: Superman Action Comics – Superman si omul de otel
ID produs: 9786067106787

Superman Action Comics – Superman si omul de otel de Grant Morrison, Rags Morales, Andy Kubert – Descriere

„Grant Morrison a scris cea mai buna poveste cu Superman pe care am citit-o vreodata” USA Today„O carte grozava.” Entertainment Weekly„Morrison a creat un Superman mai apropiat de noi ca niciodata… Replicile spirituale si problemele reale abordate ii ofera din nou lui Superman o personalitate puternica.” Complex Magazine„Sase stele din cinci. Captivanta.” Ain’t it Cool News Cu o forta incredibila, pe care abia incepe sa o descopere, bantuit de un trecut misterios, inarmat cu simtul dreptatii, gata sa elimine coruptia si sa-i protejeze pe cei neajutorati…
el e Superman! Supereroul iubit de generatii de cititori se intoarce cu forte proaspete, mai actual ca niciodata.Dupa ce Superman il pedepseste pe Glen Glenmorgan, un afacerist corupt, lucrurile iau o intorsatura cat se poate de proasta. Lex Luthor se aliaza cu o forta malefica de pe alta planeta, armata incearca sa-l anihileze pe Ultimul Fiu al Kryptonului, iar amenintarea extraterestra pluteste deasupra tuturor.Pamantul e in pragul dezastrului, iar Superman e singurul care-l poate salva.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Grant Morrison

Carti Editura GRAFIC

Carti din categoria Benzi desenate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *