1 / 2

2 / 2Autor: Grant Morrison, Rags Morales, Andy Kubert
Editura: Grafic
Categorie: Benzi desenate
Produs: Superman Action Comics – Superman si omul de otel
ID produs: 9786067106787

Superman Action Comics – Superman si omul de otel de Grant Morrison, Rags Morales, Andy Kubert – Descriere

„Grant Morrison a scris cea mai buna poveste cu Superman pe care am citit-o vreodata” USA Today„O carte grozava.” Entertainment Weekly„Morrison a creat un Superman mai apropiat de noi ca niciodata… Replicile spirituale si problemele reale abordate ii ofera din nou lui Superman o personalitate puternica.” Complex Magazine„Sase stele din cinci. Captivanta.” Ain’t it Cool News Cu o forta incredibila, pe care abia incepe sa o descopere, bantuit de un trecut misterios, inarmat cu simtul dreptatii, gata sa elimine coruptia si sa-i protejeze pe cei neajutorati…
el e Superman! Supereroul iubit de generatii de cititori se intoarce cu forte proaspete, mai actual ca niciodata.Dupa ce Superman il pedepseste pe Glen Glenmorgan, un afacerist corupt, lucrurile iau o intorsatura cat se poate de proasta. Lex Luthor se aliaza cu o forta malefica de pe alta planeta, armata incearca sa-l anihileze pe Ultimul Fiu al Kryptonului, iar amenintarea extraterestra pluteste deasupra tuturor.Pamantul e in pragul dezastrului, iar Superman e singurul care-l poate salva.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Grant Morrison

Carti Editura GRAFIC

Carti din categoria Benzi desenate

One thought on “Superman Action Comics – Superman si omul de otel de Grant Morrison, Rags Morales, Andy Kubert

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Superman Action Comics – Superman si omul de otel de Grant Morrison? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *