1 / 2

2 / 2Autor: David Long
Editura: Art
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Supravietuitorii
ID produs: 9786067105537

Supravietuitorii de David Long – Descriere

Dintre toate povestile de supravietuire in conditii extreme, putine se pot compara cu cele din aceasta carte.Pornind de la expeditii clasice, intre care veti gasi calatoria antarctica a lui Ernest Shackleton din 1914, si ajungand la aventuri recente, cum este cea care a inspirat filmul 127 de ore, istoriile din acest volum au un lucru in comun: vorbesc despre incredibila tarie de caracter a unor oameni care au reusit sa invinga destinul prin propriile forte. Au supravietuit si ne-au putut astfel relata cumplitele incercari prin care au trecut.Scrisa cu maiestrie de David Long si tulburator ilustrata de Kerry Hyndman, aceasta carte isi va fascina cititorii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de David Long

Carti Editura ART

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Supravietuitorii de David Long

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Supravietuitorii de David Long? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *