Tao rostit

Autor: Osho
Editura: Mix
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Tao rostit
ID produs: 9786068460598

Tao rostit de Osho – Descriere

Tao rostit – Osho, editura Mix: Tao rostit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te ChingCartea Tao rostit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching este al patrulea volum din seria de discursuri Tao: Cele trei comori, dedicat cu precaderii iubirii, comoara care nu prisoseste niciodata in lume.In comentariile sale pe margine aforismelor lui Lao Tzu, Osho prezinta iubirea nu ca o emotie, ci ca forma cea mai subtila de energie, substratul tuturor formelor de energie existente si esenta vietii.
Prezinta, de asemenea, iubirea in relatie cu sexul, frica, familia, stiinta, arta si rugaciunea. Arata ca mintea este un biocomputer, surprinde dificultatea intelegerii lucrurilor simple si enunta problema umana a identificarii cu corpul.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Osho

Carti Editura MIX

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Tao rostit de Osho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *