Tara de dincolo de ganduri

Autor: Gabriela Sulea
Editura: Univers
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Tara de dincolo de ganduri
ID produs: 9789733410447

Tara de dincolo de ganduri de Gabriela Sulea – Descriere

Cartea aceasta este cel mai delicat si mai eficient somnifer din lume!Micul Cesar nu reuseste sa adoarma. Mii de ganduri i se invart prin cap si il apasa ca un copac batran, cu ramuri grele. Atunci, mama lui ii povesteste cum, in centrul mintii noastre, niste spiridusi caligrafi nasc gandurile si le trimit in lume.
Pentru a aluneca in somn, Cesar si mami coboara in Tara de dincolo de ganduri, un loc bine ascuns in inima. Curand, acestea plutesc in jur tot mai usoare, precum fulgii, iar Cesar adoarme cu un zambet pe gene. La fel ca toti copiii care asculta povestea asta citita de mami sau de tati.O meditatie in joaca, fabulos construita si magic ilustrata! Somn lin!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gabriela Sulea

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Tara de dincolo de ganduri de Gabriela Sulea

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Tara de dincolo de ganduri de Gabriela Sulea? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *