Autor: Dumitru Parasca
Editura: Izvorul Cuvantului
Categorie: Fictiune
Produs: Taumaturgul indragostit
ID produs: 9786068928432

Taumaturgul indragostit de Dumitru Parasca – Descriere

Cartea Taumaturgul indragostit poate fi considerata, dincolo de virtutile ei literare incontestabile, ca fiind un indreptar valoros pentru orice persoana care aspira la trairea autentica, circumscrisa in orizontul iubirii, un ghid existential exprimat intr-un limbaj narativ si liric accesibil dar incarcat de profunzimi si subtilitati filosofice. Evolutia celor doi indragostiti, Bogdan si Irina, prin universurile imaginare, constituie, fara niciun fel de emfaza sau artificii interpretative de prisos, o adevarata desfatare pentru intelectul si pentru sensibilitatea cititorului. Istoria personala a indragostitilor taumaturgi se confunda, printr-un efort auctorial incontestabil, cu insasi istoria ampla, adesea dificl de inteles si de descris a umanitatii.
Trecutul, prezentul si viitorul se combina intr-un compozitie textuala remarcabila, reteta devenirii, a maturizarii unei iubiri se pregateste in creuzetul gandirii, al memoriei si, mai ales, al imaginatiei. Povestea pe care o descoperim intre copertile acestei carti imbogateste spiritul, pentru ca ea ofera hrana indestulatoare deopotriva amatorului de arta poetica si gurmandului neobosit al reflectiilor metafizice, totul prezentat intr-o maniera lingvistica accesibila si atractiva, lipsita de artificii sau ornamente nepotrivite. Pregateste-ti inima si mintea, cititorule, pentru ca urmeaza sa pleci intr-o calatorie memorabila, punctata cu revelatii si descoperiri impresionante, un itinerariu initiatic la capatul caruia nu vei mai fi cu siguranta acelasi!Profesor Florin George Popovici

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dumitru Parasca

Carti Editura IZVORUL CUVANTULUI

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.