Te urasc, te iubesc

Autor: Sally Thorne
Editura: Herg Benet
Categorie: Fictiune
Produs: Te urasc, te iubesc
ID produs: 9786067631968

Te urasc, te iubesc de Sally Thorne – Descriere

1. Un oponent sau un rival pe care nu-l poti depasisau invinge;2. Punctul vulnerabil al cuiva;3.
Joshua Templeman.Lucy Hutton si Joshua Templeman se urasc unul pe celalalt. Nu doar se displac sau se razboiesc. Chiar se urasc.
Si nu au nicio problema in a-si face cunoscute sentimentele printr-o serie de ritualuri pasiv-agresive, in timp ce stau unul vizavi de celalalt, asistenti executivi ai celor doi CEO ai unei edituri. Lucy nu poate intelege felul incorsetat, meticulos si lipsit de bucurie in care Joshua se comporta la munca. Joshua e descumpanit de hainele prea colorate ale lui Lucy si de optimismul ei desantat.Cand ajung sa se lupte pentru acelasi post in companie, razboiul psihologic pe care cei doi il poarta atinge punctul culminat, iar Lucy refuza sa faca un pas in spate in clipa in care jocul lor ar putea sa o coste jobul ei de vis… Cand tensiunea dintre ei mai are putin si da in clocot, Lucy descopera ca poate de fapt nu il uraste pe Joshua.Si poate ca nici el n-o uraste.Sau, poate, e doar un alt joc de-al lor.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sally Thorne

Carti Editura HERG BENET

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Te urasc, te iubesc de Sally Thorne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *