Temenos. Imprejurul spatiului sacru

Autor: Augustin Ioan
Editura: Paideia
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Temenos. Imprejurul spatiului sacru
ID produs: 9786067481945

Temenos. Imprejurul spatiului sacru de Augustin Ioan – Descriere

Temenos. Imprejurul spatiului sacru – Augustin Ioan, editura Paideia: Am decis, cu bunavointa editurii mele de suflet, Paideia si cu incurajarea domnului profesor Ion Bansoiu, directorul acesteia, sa reunesc intre copertile acestei carti texte publicate in presa culturala, care se adreseaza, fie si in plan secund, temei sacrului inspatiat. O parte au aparut deja in volume anterioare si nu le-am mai reluat aici.
O alta parte sunt, inca, ratacite prin colectii si arhive.Cele pe care le-am ales, insa, impreuna cu editorul volumului, doamna Eugenia Petre, de care ma leaga o deja veche prietenie in ticluirea a peste cincizeci de titluri din Colectia Spatii Imaginate a Editurii Paideia, indeplinesc cateva criterii de relevanta. In primul rand, au stat la baza unor texte academice ulterioare, sau sumarizeaza, a posteriori, mai clar decat reusisem. In al doilea rand, mi s-a parut ca vad cativa nuclei de sens in interiorul acestei publicistici: locul sacru si spatiul sacru, apoi arhitectura religioasa ca federare de obiecte relevante, dar si ca profesiune aparte.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Augustin Ioan

Carti Editura PAIDEIA

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Temenos. Imprejurul spatiului sacru de Augustin Ioan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *