1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4
Editura: Gama
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Teo si Cleo in weekend
ID produs: 9789731496351

Teo si Cleo in weekend – Descriere

Oare unde s-au ascuns domnul si doamna Pitulescu, Cleo si Teo, copiii lor, si catelul Neo? Gasirea lor va fi o adevarata aventura pentru orice copil! Volumul prezinta principalele cladiri, zone comerciale si spatii de agrement dintr-un oras. Colectia prezinta aventurile familiei Pitulescu la plimbare prin oras, in vacanta sau in calatoria lor in jurul lumii.Cautand personaje si obiecte in scenele detaliate din fiecare volum, copilul isi dezvolta spiritul de observatie, se concentreaza mai bine si isi exerseaza rabdarea. Cartea prezinta povestea fascinanta a celor doua fetite, Teo si Cleo, si a parintilor lor, in plimbarea de weekend.Cladirile marete, strazile aglomerate, spatiile de joaca sau oamenii grabiti vor fi principalele obstacole ale copilului in gasirea personajelor.
Cartea este potrivita mai ales pentru copiii care sunt in proces de dezvoltare si intr-o continua explorare, fiind in acelasi timp si distractiva. Stimularea simtului de observatie va deveni, in scurt timp, o placere cu Cleo si Teo. Folosind aceasta carte de mai multe ori, copilul isi va imbunatati capacitatea de concentrare, atentia si perspicacitatea.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura GAMA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Teo si Cleo in weekend

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Teo si Cleo in weekend de ? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *