1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Lavinia Balulescu
Editura: Polirom
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Terasa Fericirii
ID produs: 9789734675616

Terasa Fericirii de Lavinia Balulescu – Descriere

Scrise in perioada 2013-2018 si publicate in Weekend Adevarul, textele Laviniei Balulescu din prima parte a cartii sint crimpeie de viata in care se poate regasi oricine dintre noi. Reunite, formeaza un jurnal personal, cu amintiri mai vechi sau mai noi pe care autoarea a decis sa ni le impartaseasca. In centru se afla chiar Terasa Fericirii, locul de intilnire al oamenilor simpli din cartier, unde, mereu cu un pahar in mina, se dezbat cele mai presante probleme ale zilei, de la politica la evenimente sportive.
Nu lipsesc nici povesti din copilarie si experiente ale Laviniei in calitate de calatoare profesionista cu tramvaiul 36, cu taxiurile bucurestene sau cu trenurile CFR. In a doua parte sint surprinse momente si dialoguri fulgeratoare de pe terasa, din mijloacele de transport sau de pe strada, multe aflate la limita dintre tragedie si umor spumos involuntar. Terasa Fericirii, o carte a devenirii, spune povestea unei fete din Drobeta-Turnu Severin care a reusit sa inteleaga Bucurestiul si sa-si creeze o relatie de acceptare reciproca cu el.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lavinia Balulescu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Terasa Fericirii de Lavinia Balulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *