Territoria

Autor: Oleg Garaz
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Territoria
ID produs: 9786064302618

Territoria de Oleg Garaz – Descriere

Un barbat porneste intr-o calatorie in sine, in incercarea de a-si reconstrui propria identitate. Rememoreaza bucati din copilarie, adolescenta si tinerete, se foloseste de experientele sale, cauta sa gaseasca un sens misterului care a fost viata tatalui, sa se impace cu geamanul sau interior, sa se elibereze de perioada serviciului militar sovietic, care l-a tinut captiv doi ani. In Territoria se afla cea mai splendida si infioratoare confesiune contemporana a alienarii.Crud, violent, Oleg Garaz ridica o cortina spre infernul care se poate dezlantui in noi si in celalalt.„Trepidatie, incordare, paroxism.
Un galop gafait, egocentric, facand din Oleg Garaz un «maniac» autoproclamat. Un narcisist amintind de Oscar Wilde, bine temperat insa de un sceptic pe masura. Un sceptic care aduna ca un papusar sofisticat spectatori la fel de sofisticati in jurul maniei sale infrigurate de a discursiviza totul.Territoria nu este un roman.
Territoria este o reprezentatie-drog, in care consumatorul se complace, din care pare ca nu mai poate si nici nu mai vrea sa iasa. Atentie, vizionarea integrala nu e recomandabila intr-o singura zi. Concentratia licorii e atat de mare incat sorbirea ei dintr-o inghititura ar putea «cauza»”.Dora Pavel

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Oleg Garaz

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Territoria de Oleg Garaz

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Territoria de Oleg Garaz? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *