Teste – grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing pentru studentii anului III zi

Autor: Valentina Zaharia
Editura: Universul Juridic
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Teste – grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing pentru studentii anului III zi
ID produs: 9786062608996

Teste – grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing pentru studentii anului III zi de Valentina Zaharia – Descriere

Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” organizeaza, incepand cu anul universitar 2016-2017, licenta pe plan local, ca urmare a obtinerii acreditarii dupa finalizarea a trei promotii de studenti, absolventi care au sustinut pana in prezent, examenul de licenta la Universitatea Valahia din Targoviste. Iata ca Facultatea de Marketing este in masura, din punct de vedere institutional, formal, procedural, sa ofere absolventilor sai intreg suportul pentru a absolvi cu succes studiile de licenta, obtinand diploma de licenta la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”. In vederea facilitarii pregatirii studentilor nostri, colectivul Facultatii de Marketing a elaborat o culegere de teste grila care parcurge toate etapele pregatirii studentilor, de la pregatirea fundamentala-teoretica, ce formeaza deprinderile logice, la pregatirea de specialitate, puternic ancorata in realitatea mediului de afaceri intern si international, din perspectiva pietei, administrarii, promovarii, cresterii, maximizarii rezultatelor unei afaceri.
Consideram ca parcurgerea sustinuta a acestei culegeri de teste grila, prin trimiterile la bibliografia care a insotit procesul de realizare a lor, aprofundarea materialelor didactice care au fost prezentate studentilor in decursul celor trei ani de studii, ajuta in mod substantial procesul de invatare, de pregatire in vederea sustinerii examenului de licenta. Acest examen, fara a fi cel mai important din intreaga pleiada de examene pe care un specialist le sustine de-a lungul carierei, se dovedeste a fi unul al maturitatii studiilor pentru inceperea carierei in domeniul ales, fascinant si ofertant, acela al marketingului. Succesul acestui examen depinde de buna pregatire, de rabdarea si curajul asumate, de abnegatia pentru buna reputatie, conferite si de insemnele Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Valentina Zaharia

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Teste – grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing pentru studentii anului III zi de Valentina Zaharia

  1. Este cartea Teste – grila pentru examenul de licenta la specializarea marketing pentru studentii anului III zi de Valentina Zaharia într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *