Tinutul Loney

Autor: Andrew Michael Hurley
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Tinutul Loney
ID produs: 9786067195408

Tinutul Loney de Andrew Michael Hurley – Descriere

Plasat intr‑un tinut sumbru de pe coasta de nord a Angliei, numit Loney, romanul lui Andrew Michael Hurley traseaza ciudatul pelerinaj al unui grup alcatuit din personaje neobisnuite, la un vindecator al locului. Pelerinajul este initiat de mama naratorului Smith, care spera sa gaseasca un leac pentru mutenia si dificultatile de invatare de care sufera fiul ei, Hanny.Tensiunea creste pe masura ce intre membrii grupului apar disensiuni, localnicii incep sa se poarte ciudat, iar o camera secreta este descoperita in casa unde stau.In scurt timp, Smith si Hanny se trezesc prinsi intr‑o situatie care le depaseste puterea de intelegere si care urmeaza sa le schimbe vietile pentru totdeauna.“O capodopera gotica.” – The Guardian“Un roman bantuit si care te bantuie, o aparitie unica in peisajul literar britanic.” – The TelegraphTinutul Loney a fost inspirat de educatia catolica a autorului, de povestile din folclorul englez si de peisajul din partea de nord‑vest a tinutului Lancashire. S‑a bucurat de o primire entuziasta si din partea criticii, care considera ca romanul lui Hurley aduce un suflu nou genului gotic.Andrew Michael Hurley preda literatura engleza si scriere creativa.
A publicat doua volume de povestiri. Tinutul Loney, romanul sau de debut, a fost publicat initial de o mica editura independenta, in 300 de exemplare. Insa a cunoscut un succes neasteptat: a fost recompensat cu Costa Award pentru debut si a fost declarat „Cartea anului 2016“ in Marea Britanie.„Ma aflam de o buna bucata de vreme in zona golfului Morecambe cand mi‑a venit ideea de a scrie un roman“, povesteste Hurley.
„Peisajul avea o frumusete stranie, tulburatoare, care ma inspira sa scriu.”Acum lucreaza la al doilea roman gotic. „Imi place sa plasez actiunea cartilor in zona rurala din Lancashire. Cred ca e un loc propice in geografia literara, complet neexplorat.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andrew Michael Hurley

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Tinutul Loney de Andrew Michael Hurley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *