Tipul din filme nu exista - Volumul II

Autor: Bogdan Stoica
Editura: Univers
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Tipul din filme nu exista – Volumul II
ID produs: 9789733410140

Tipul din filme nu exista – Volumul II de Bogdan Stoica – Descriere

Aparitia cartii Tipul din filme nu exista, in 2016, a avut un efect fara precedent asupra publicului din Romania. Pagina fb.com/tipuldinfilmenuexista a primit mii de mesaje si fotografii cu cartea plimbata in aproape 100 de tari sau folosita ca unic obiect vestimentar pentru cititoare de o frumusete ametitoare. S-au vandut in mai putin de un an peste 12.000 de exemplare, iar cererile adresate autorului pentru o noua carte cu texte asemanatoare au devenit imperioase.
De aceea a aparut volumul doi si tot de aceea ni s-a parut o idee buna sa includem in carte o parte din aceste mesaje. Asadar, Tipul din filme nu exista, dar se intoarce sa ne spuna care a fost maritata preferata a lui Bogdan, cum a ratat o tipa misto, ce dialoguri halucinante poate purta pe net si cu cine a ajuns sa imparta casa, masa si incarcatoarele de telefon.Aceasta este editia standard a volumului doi din Tipul din filme nu exista. Are o coperta cuminte, asemanatoare celei de pe primul volum.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bogdan Stoica

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Tipul din filme nu exista – Volumul II de Bogdan Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *