Tipul din filme nu există – volumul trei

Autor: Bogdan Stoica
Editura: Univers
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Tipul din filme nu există – volumul trei
ID produs: 9789733410218

Tipul din filme nu există – volumul trei de Bogdan Stoica – Descriere

Este adevarat ca barbatii prefera femeile atractive, care stiu sa gateasca si au un singur neuron? Ultimul volum al seriei Tipul din filme nu exista, in acelasi stil relaxat si plin de umor, demonteaza acest mit stupid prin texte care dezvaluie ce fel de femei cauta barbatii si care sunt cele mai apreciate calitati feminine. (Nu, nu e vorba de unghii lungi si impecabil manichiurate. Nici de pieptanaturi si machiaje savante.)Vei afla, pe deasupra, cum iti poate distruge relatia un cont fals pe Facebook, cum se pot scoate din sarite femeile intre ele si ce inseamna declaratia „mi-e dor de tine“ in functie de momentul din zi la care e facuta.
Vei descoperi cele mai bune metode pentru a pune pe fuga, cu sadism, un tip care te enerveaza si, nu in ultimul rand, cum iti dai seama ca cel care pare tipul din filme chiar exista.Volumul are o sectiune bonus pentru partenerul tau ca sa-l scoti din ceata cumplita a ideilor de cadouri pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 sau 8 Martie: va afla de acolo cele mai bune ponturi ca sa te faca fericita.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bogdan Stoica

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Tipul din filme nu există – volumul trei de Bogdan Stoica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *