Top 100 piureuri pentru bebelusi

Autor: Annabel Karmel
Editura: Paralela 45
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Top 100 piureuri pentru bebelusi
ID produs: 9789734729043

Top 100 piureuri pentru bebelusi de Annabel Karmel – Descriere

Cand preparati singuri mancarea bebelusului, nu numai ca economisiti mai multi bani decat daca ati cumpara de la firme din comert – ci puteti fi siguri astfel ca bebelusul mananca cele mai proaspete ingrediente si de cea mai buna calitate.Aceasta colectie esentiala a lui Annabel cu cele mai gustoase piureuri prezinta 100 de retete usor de preparat, care il vor ajuta pe bebelus sa fie sanatos si fericit. De la introducerea primelor gusturi si perioada de intarcare pana la mesele bebelusilor cu varste mai mari, toate retetele sunt potrivite pentru copiii cu varsta de cel putin 6 luni. Si, cu toate aceste fructe preferate, cu bunatatea de legume si de peste original preparat, cu piureurile de carne cu paste, mancarurile vor fi atat de delicioase, incat veti dori sa le mancati chiar dumneavoastra!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Annabel Karmel

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Top 100 piureuri pentru bebelusi de Annabel Karmel

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Top 100 piureuri pentru bebelusi de Annabel Karmel? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *