Tour de France

Autor: Julian Barnes
Editura: Nemira
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Tour de France
ID produs: 9786067589474

Tour de France de Julian Barnes – Descriere

Frivolitate, eleganta, frumusete, arta, libertate, gastronomie, chic… Tour de France. Melodii, filme, carti, tablouri, excursii, competitii si retete culinare s-au strans intr-o carte nascuta, spune Julian Barnes, dintr-o „relatie pasionala“ cu Franta.
Parcurgand-o, facem o calatorie in spiritul francez si ne intalnim cu scriitori, cineasti, muzicieni si creatori care il reprezinta intr-un fel sau altul. Printre ei, Jacques Brel si Jean-Luc Godard, Gustave Flaubert si George Simenon. Daca iubiti Franta, o veti iubi si mai mult citind eseurile unui englez indragostit de ea.„O incursiune in cultura politica, literara si sportiva a unui popor, cu rezultate stralucite si provocatoare.
Barnes isi etaleaza aici extraordinarul simt al detaliului si ironia stilului.“San Francisco Chronicle „Se pare ca pentru relatiile anglo-franceze Julian Barnes a facut mai mult decat a facut oricine altcineva dupa regele Eduard al VII-lea.“Daily Telegraph

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Julian Barnes

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Tour de France de Julian Barnes

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Tour de France de Julian Barnes? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *