Tractatus Aureus

Autor: Hermes Trismegistos
Editura: Herald
Categorie: Religie
Produs: Tractatus Aureus
ID produs: 5948417190325

Tractatus Aureus de Hermes Trismegistos – Descriere

Este cat se poate de evident ca Tractatus Aureus nu tine de Corpus Hermeticum. Desi originea sa nu a putut fi stabilita cu exactitate, in toata perioada Evului Mediu a fost considerat de origine araba. In ciuda numelui pe care il poarta, paternitatea acestei scrieri continua sa fie subiect de controversa.
Ce putem spune insa cu certitudine este ca Tractatus Aureus ramane una dintre cele mai vechi si mai complete lucrari dedicate Marii Opere, fiind considerata de catre alchimistii din toate timpurile o elucidare a simbolismului alchimic general si, mai ales, o expunere completa a Artei lor. *Tractatus Aureus sau Tratatul de aur al lui Hermes a fost considerat una dintre cele mai vechi si mai complete scrieri alchimice pastrate, si poate fi socotit drept o expunere in rezumat a intregii Arte.Acest tratat a fost foarte pretuit de catre alchimisti, astfel incat, in pofida stilului vechi in care a fost scris si a numeroase locuri obscure, scoliile lasate de catre acestia reprezinta in continuare o cheie importanta pentru descifrarea multor pasaje enigmatice. Oricare ar fi fost autorul (caci, desi poarta numele de Hermes, originea reala nu este cunoscuta), textul lasa impresia unei vechimi apreciabile, cerand astfel o cercetare atenta din partea celor avizati.
Este nevoie, astfel, de prudenta, rabdare si patrundere pentru a intelege autorul si cu atat mai multe virtuti pentru a intelege Marea Arta a acestuia.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hermes Trismegistos

Carti Editura HERALD

Carti din categoria Religie

One thought on “Tractatus Aureus de Hermes Trismegistos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *