Trandafirul noptii

Autor: Lucinda Riley
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Trandafirul noptii
ID produs: 9786063330995

Trandafirul noptii de Lucinda Riley – Descriere

In perioada de inflorire a Indiei Britanice, Anahita, o fata de unsprezece ani dintr-o familie nobila, dar saraca, leaga o prietenie de-o viata cu incapatanata printesa Indira, fiica privilegiata a unui maharajah indian. Ca insotitoare oficiala a printesei, Anahita isi urmeaza prietena in Anglia chiar inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial. Acolo il intalneste pe Donald Astbury, tanarul mostenitor al magnificului conac Astbury, si pe intriganta sa mama.
Optzeci de ani mai tarziu, Rebecca Bradley, o tanara vedeta de film americana, are lumea la picioare. Dar cand relatia ei turbulenta cu iubitul sau la fel de faimos ia o turnura neasteptata, ea e usurata ca ultimul sau rol o va purta intr-un sat englez indepartat. La scurt timp dupa inceperea filmarilor la conacul Astbury, Ari Malik, stranepotul Anahitei, soseste pe neasteptate.
Iar secretele pe care el si Rebecca le descopera incep sa dezlege misterele intunecate care bantuie dinastia Astbury…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lucinda Riley

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Trandafirul noptii de Lucinda Riley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *