Treimea

Autor: Conn Iggulden
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Treimea
ID produs: 9786064301758

Treimea de Conn Iggulden – Descriere

Seria Razboiul celor doua roze, partea a II-a.1454: Bolnav de peste un an, cu mintile raatacite, regele Henric al VI-lea ramane exilat la Castelul Windsor. Sotia lui, Margaret de Anjou, ii protejeaza interesele cu loialitate, in speranta ca intr-o zi fiul ei, Eduard, va intelege ce inseamna dragostea tatalui sau.Richard, ducele de York si protectorul regatului, are din ce in ce mai multa putere. Alaturi de contii de Salisbury si Warwick, formeaza o treime formidabila si incearca sa-i intoarca de partea lor pe sustinatorii lui Henric si ai reginei.
Dar cand monarhul isi revine pe neasteptate si se intoarce la Londra sa-si recapete tronul, balanta puterii se dezechilibreaza, iar Anglia e din nou in prag de razboi civil.Fanii serialelor Urzeala tronurilor si Tudorii vor citi pe nerasuflate noua carte a lui Conn Iggulden.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Conn Iggulden

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Treimea de Conn Iggulden

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Treimea de Conn Iggulden? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *