Editura: ALL
Categorie: Lifestyle, sport, timp liber
Produs: Trucuri in gospodarie. Sfaturi de pe vremea bunicii
ID produs: 9786068657202

Trucuri in gospodarie. Sfaturi de pe vremea bunicii – Descriere

Sfaturi pentru acasa de pe vremea buniciiToate problemele mici (sau mari!) care apar in mod inevitabil in orice gospodarie isi gasesc o rezolvare in aceasta carte bine documentata si foarte prietenoasa.In contextul vietii cotidiene agitate si solicitante, se intampla adesea ca treburile casnice sa ne puna serios in incurcatura. Putem apela cu incredere la volumul Trucuri in gospodarie ca la o bunica sfatoasa, cu idei ingenioase. Nu numai ca ne ofera o mana de ajutor binevenita, dar cuprinde o sumedenie de solutii rapide si eficiente pentru realizarea sarcinilor casnice.
In plus, ne invata cum sa evitam eventualele accidente din gospodarie si ne prezinta modalitatile prin care putem proteja mediul inconjurator. Rezultatul: ne vom bucura de o viata mult mai usoara.Cartea poate fi utilizata cu lejeritate si are o formula grafica plina de farmec, cu accente retro. Nepretuitele sfaturi de pe vremea bunicii au fost selectate, verificate si formulate cu mare atentie.
Paragrafele cu trucuri sunt ordonate alfabetic dupa cuvinte-cheie, ceea ce face cautarea deosebit de simpla.Sectiunile principale:In bucatarieImbracaminte si textilePlante si gradinaSanatate si frumuseteCuratenieHobby-uri si lucru manualTrucuri pentru situatii neprevazute

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura ALL

Carti din categoria Lifestyle, sport, timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.