1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Alex Donovici
Editura: Curtea Veche
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Tup. Salvatoarea iernii
ID produs: 9786064401373

Tup. Salvatoarea iernii de Alex Donovici – Descriere

„TUP, salvatoarea iernii” este o poveste despre un pui de ciocarlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plina de carti, si o bufnita vegetariana, care salveaza impreuna padurea si aduc iarna. Insa dincolo de povestea frumoasa a acestui miracol, scrisa intr-un limbaj fermecator si ilustrata cu ingeniozitate, cartea este o lectie despre prietenie si toleranta. Lumea nu e prezentata din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, invatand astfel copiii sa empatizeze cu ele, sa se raporteze la ele ca la semenii lor, sa le pretuiasca si sa le respecte pentru ceea ce sunt.
Mai mult, „TUP, salvatoarea iernii” ne arata cum sa nu judecam lucrurile dupa aparente, sa protejam si sa respectam natura. De la Tup, Buhu, Fulger si Tor cei mici invata ca e important sa-i pretuiesti pe cei de langa tine, sa fie darnici si receptivi si sa creada in ei insisi pana la capat: nu impotriva celorlalti, ci alaturi de ceilalti, impreuna cu ei.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alex Donovici

Carti Editura CURTEA VECHE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Tup. Salvatoarea iernii de Alex Donovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *