1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Haruki Murakami
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Uciderea Comandorului. Volumul I
ID produs: 9789734674282

Uciderea Comandorului. Volumul I de Haruki Murakami – Descriere

Un roman despre singuratate, razboi si arta, o carte uimitoare a unuia dintre cei mai mari scriitori contemporani, dar si un omagiu adus Marelui Gatsby…Un pictor in virsta de treizeci si sase de ani de-abia divortat se muta intr-o casa singuratica si izolata de oras, pe virful unui munte, pe care i-o incredinteaza un amic, fiul celebrului pictor nihonga Tomohiko Amada. Boema, cu gradina si-n mijlocul padurii, casa pare locul ideal ca tinarul pictor sa o ia de la capat, nefacind altceva decit sa picteze si incercind sa lase in urma criza de inspiratie. Numai ca, la scurta vreme dupa ce hotaraste sa renunte la tablourile pe care le picteaza pentru bani, primeste in schimbul unei sume uriase o comanda de portret din partea unui personaj misterios.
Acesta din urma se contureaza ca o aparitie deloc intimplatoare in viata pictorului. Asa cum nu pare sa fie intimplator nici momentul cind pictorul gaseste, infasurat in hirtie si ascuns privirii tuturor, un tablou straniu apartinind stapinului casei, infatisind scene bizare inspirate din opera lui Mozart, Don Giovanni.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Haruki Murakami

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Uciderea Comandorului. Volumul I de Haruki Murakami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *