Ucigasul dragonului

Autor: Leif G.W. Persson
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Ucigasul dragonului
ID produs: 9786067198164

Ucigasul dragonului de Leif G.W. Persson – Descriere

Al doilea roman din seria inspectorul Evert BackstromDe la autorul bestsellerului Cazul LindaInspectorul Evert Backstrom este creatia antipatica, dar incontestabil de stralucita si amuzanta a lui Leif G.W. Persson: un politist memorabil, mizantrop, lipsit de etica si arogant, care poate transforma o scena a crimei intr-o comedie neagra, avand grija sa enerveze pe aproape toata lumea.Cand un baiat care imparte ziare gaseste cada¬vrul unui batran care fusese batut si strangulat, toata lumea crede ca este vorba despre o crima obisnuita. Dar nu si Backstrom.
Se dovedeste ca instinctul detectivului nu da gres: baiatul care imparte ziare dispare, iar Backstrom rezolva o enigma aparent de nepa¬truns cu aceeasi combinatie de nepasare, noroc si intuitie magistrala.“Malitiosul inspector Evert Backstrom se intoarce si, desi greu de crezut, este figura cea mai pitoreasca a acestei povesti.” – Euro Crime“Evert Backstrom este un antierou fermecator.” – crimepieces.com“Ucigasul dragonului este scris intr-un stil incisiv si umoristic totodata, iar Persson isi trimite personajul excentric in noi aven¬turi alaturi de o echipa de politie intransigenta.” – Fyens StiftstidendeLeif G.W. Persson este cel mai cunoscut criminalist scandi¬nav si un profiler renumit. Din 1991, este profesor la Academia suedeza de Politie si, ca expert criminalist, analizeaza cazuri complicate in emisiuni TV si in presa.
Este autorul a zece romane politiste, trei dintre ele avandu-l drept protagonist pe excentricul inspector de politie Evert Backstrom.A primit nenumarate distinc¬tii literare, printre care The Piraten Award, The Glass Key for Best Scandinavian Crime Novel, The Swedish Academy of Crime Writers’ Award (de trei ori), The Finnish Whodunnit Society’s Annual Award for Excellence in Foreign Crime Writing, The Petrona Award for Best Scandinavian Crime Novel si The Danish Academy of Crime Writers’ Palle Rosenkrantz Prize.Trilogia Backstrom sta la baza unui serial TV difuzat, din ianuarie 2015, de reteaua Fox in Statele Unite.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Leif G.W. Persson

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ucigasul dragonului de Leif G.W. Persson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *