Ultima din clanul Stanfield

Autor: Marc Levy
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Ultima din clanul Stanfield
ID produs: 9786064003256

Ultima din clanul Stanfield de Marc Levy – Descriere

“Povestea unui secret de familie tulburator.” – Le ParisienEleanor-Rigby este jurnalista la National Geographic si locuieste la Londra. Intr-o zi, primeste o scrisoare in care i se spune ca mama sa a comis o infractiune in trecut. George-Harrison este tamplar.
Locuieste in Cantoanele de Est, Quebec. Intr-o zi, si el primeste o scrisoare din care afla ca mama sa are un trecut patat. Eleanor-Rigby si George-Harrison nu se cunosc.
Autorul anonim al scrisorilor le da fiecaruia intalnire intr-un local din portul Baltimore. Ce anume ii leaga? Ce infractiune au comis mamele lor? Cine ii haituieste si ce intentii are? Plecand de la o enigma care a urmarit trei generatii, Ultima din clanul Stanfield ne poarta din vara lui 1944, cand Franta era sub ocupatie, prin Baltimore si libertatea anilor 1980, apoi in Londra si Montrealul zilelor noastre.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Marc Levy

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ultima din clanul Stanfield de Marc Levy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *