Ultima vara otravita

Autor: Tony Mott
Editura: Tritonic
Categorie: Fictiune
Produs: Ultima vara otravita
ID produs: 9786067495416

Ultima vara otravita de Tony Mott – Descriere

„Pentru Gigi Alexa 2020 nu e un an perfect. Nici macar pe aproape. Parca nu-si gaseste locul in actuala ei relatie cu un medic ginecolog si gandul de a incepe un doctorat in Olanda e din ce in ce mai puternic.
Dar la Brasov o noua crima o readuce in echipa investigatorilor condusa de Matei Valean, mai vechiul ei… prieten. Iar calatoria la Groningen ii pune in brate trei dosare nerezolvate, aparent fara nicio legatura intre ele.
Desi ancheta de la poalele Tampei bate pasul pe loc, cu piste false si incurcaturi birocratice, Gigi pare ca zareste un element comun al tuturor crimelor. Si jocul devine periculos, pentru ca ucigasul este aproape, foarte aproape. 2020 nu a fost cel mai bun an pentru nimeni.
Dar la Brasov oare cine va scapa cu viata?”Un nou roman marca Tony Mott, o Gigi Alexa aflata la o mare rascruce, un Brasov in plina pandemie, o intriga cu nenumarate rasturnari de situatii, dialoguri rapide si actiuni neasteptate. O bucurie pentru cititorul de mystery & thriller. De inghitit pe nemestecate!Bogdan Hrib

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tony Mott

Carti Editura TRITONIC

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Ultima vara otravita de Tony Mott

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *