Ultimii copii de pe Pamant

Autor: Max Brallier
Editura: Storia Books
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Ultimii copii de pe Pamant
ID produs: 9786069462201

Ultimii copii de pe Pamant de Max Brallier – Descriere

Jack Sullivan, un adolescent obisnuit de 13 ani, traieste in casuta lui din copac de cand a inceput apocalipsa monstrilor. Are tot ce ii trebuie pentru o lupta crancena – un sant, catapulte, jocuri videosi o rezerva infinita de biscuiti Oreo si doze de Mountain Dew adunate de prin magazinele parasite.Dar pentru ca este pe cont propriu, Jack nu se poate compara cu turmele de zombi, cu Ticalosii Zburaciosi, cu Iedera-Mutanta si mai ales cu monstrul ingrozitor de inteligent cunoscut sub numele de Blarg.Asa ca isi construieste o echipa: cel mai bun prieten al lui – tocilarul Quint, fostul bataus al scolii – Dirk, monstrul de companie loial, Rover, si June, ”obiectul” afectiunii lui Jack. Cu ajutorul lor, Jack il va nimici pe Blarg, va completa Isprava Fundamentala de Succes Apocaliptic si nu va mai fi doar un pusti obisnuit.Fragment din carte:”Iarna trecuta, cand m-am mutat in Wakefield, Quint a fost singurul copil care vorbea cu mine.
Cand esti orfan si te plimbi din casa-n casa, te obisnuiesti sa te descurci fara prieteni. Eu si Quint am fost ca doua piese de Lego – pur sisimplu ne-am potrivit. Quint mi-a dat wallkie-ul de ziua mea, dar avea si el unul.
Asta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. Din moment ce parintii mei adoptivi nu mi-ar fi luat sub nicio forma un telefon mobil, iar parintii sariti de pe fix ai lui Quint erau convinsi ca telefoanele mobile iti topesc creierul, un walkie era singura modalitate prin care eu si Quint vorbeam in afara scolii.Dar acum imi este teama ca Quint nu mai e. In ziua in care totul s-a intamplat, ei bine…ne-am separat.
Acum probabil ca e zombi sau se indreapta. spre Vest, impreuna cu restul locuitorilor orasului. De la inceput am auzit ca ar fi mai sigur in Vest, dar nu am mai aflat nimic nou despre asta, din a patra zi post-Apocalipsa, asa ca nu stiu ce sa zic.Cu toate astea, exista posibilitatea ca Quint sa fie in viata, pe undeva, iar walkie-ul poate sa ma ajute sa dau de el.
Asa ca nu pot renunta! Dupa ce-mi ard degetele de vreo sapte ori, walkie-ul merge in sfarsit.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Max Brallier

Carti Editura STORIA BOOKS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Ultimii copii de pe Pamant de Max Brallier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *