1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Carmen Firan
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Umbra pierduta
ID produs: 9789734671649

Umbra pierduta de Carmen Firan – Descriere

O carte de dragoste si aventura, o explorare psihologica a emigrantului intre doua virste prins intre dileme identitare. Povestea unui cuplu de romani stabiliti la New York, un scriitor si o bale-rina, care infrunta cu intensitati diferite provocarile lumii noi. Un roman despre succes si ratare, despre cum poti sa-ti implinesti visul american, dar si despre capcanele si anxietatile orasului, deopotriva stralucitor si devorator de energii.„Carmen Firan a scris un roman de mare mister, sapind adinc in relatia dintre doua personaje si doua lumi.
Umbra pierduta e un thriller psihologic si intelectual al zilelor noastre, admirabil scris, cu luciditate si umor.” (Andrei Codrescu)„Un roman fascinant despre seductia visului american si dilemele emigrantului, despre lumina orbitoare si reflectiile necrutatoare ale New Yorkului, o poveste universala in care fiecare se poate, intr-un fel, regasi.” (Isaiah Sheffer)„Scriitor al lumii, Carmen Firan este o autoare prolifica, reflectind in proza ei provocarile lumii in care a crescut si oferindu-ne o imagine tulburatoare, din alt unghi, a Americii.” (Midwest Book Review)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Carmen Firan

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Umbra pierduta de Carmen Firan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *