Un an in padure

Autor: Emilia Dziubak
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Un an in padure
ID produs: 9786063329296

Un an in padure de Emilia Dziubak – Descriere

Faceti mai intai cunostinta cu animalele. Unde locuieste fiecare? Cine doarme ziua si cine doarme noaptea? Cine e prieten cu cine? Cu ce se hranesc locuitorii padurii? Cum se pregatesc de iarna?Cine are cea mai bogata camara si cine e cel mai mare nazdravan al padurii? Cat timp isi ingrijesc animalele puii?Cautati raspunsurile in paginile acestei carti neobisnuite. Veti avea parte de o calatorie surprinzatoare, care va va arata la fiecare pagina, luna dupa luna, cum se schimba padurea si obiceiurile animalelor odata cu schimbarea anotimpurilor.
Un an in padure stimuleaza imaginatia, dezvolta curiozitatea, capacitatea de a gandi logic, de a cauta legaturi de cauzalitate, formeaza deprinderea de a povesti si, mai ales, va garanteaza ore intregi de distractie si de incantare.Faceti mai intai cunostinta cu animalele.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Emilia Dziubak

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Un an in padure de Emilia Dziubak

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *