Un barbat la singular

Autor: Christopher Isherwood
Editura: Art
Categorie: Fictiune
Produs: Un barbat la singular
ID produs: 9786067103427

Un barbat la singular de Christopher Isherwood – Descriere

Considerat o capodopera, romanul lui Christopher Isherwood Un barbat la singular (A Single Man) a socat in momentul aparitiei prin portretizarea empatica, sincera si miscatoare a unui barbat homosexual. Ca intr-un fel de Ulise in varianta LGBT, Isherwood descrie 24 de ore din viata personajului sau, urmarindu-i lupta cu prejudecatile, furia si singuratatea.George Falconer, un englez de 58 de ani, profesor de literatura la o universitate din Los Angeles, si-a pierdut de curand partenerul, pe Jim, intr-un accident de masina, iar acum incearca sa depaseasca momentul agatandu-se de rutina de zi cu zi. Incet, incet, cititorul descopera ca dincolo de atitudinea rezervata tipic britanica, de valul de durere, manie si solitudine se ascunde un om care iubeste viata in ciuda a tot ceea ce i se intampla.Romanul a fost ecranizat in 2009 in regia lui Tom Ford, cu Colin Firth si Julianne Moore in rolurile principale, si a fost nominalizat la Leul de Aur.
„O marturie a talentului genial de romancier al lui Isherwood.“ Anthony Burgess”Cel mai bun scriitor de proza din limba engleza.” Gore Vidal”… o carte foarte trista si, in acelasi timp, colosal de amuzanta pe alocuri.” The Daily Telegraph

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Christopher Isherwood

Carti Editura ART

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Un barbat la singular de Christopher Isherwood

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Un barbat la singular de Christopher Isherwood? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *