1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4




Autor: Robert Louis Stevenson
Editura: Art
Categorie: Fictiune
Produs: Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde
ID produs: 9786067105599

Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde de Robert Louis Stevenson – Descriere

O fabuloasa explorare a ascunzisurilor mintii umane si o opera culta literaturii gotice, la fel de tulburatoare si infioratoare pe cat era si-acum mai bine de un secol.„Stevenson isi deschide ochii, si ni deschide si noua, in fata confuziei realitatii, iar ceea ce ne arata este ceva ce-l preocupa in mod vital pe cititorul modern: inevitabila dualitate a existentei noastre.“ The Atlantic„O opera care e mai aproape de poezie decat de proza obisnuita. Din aceeasi liga cuDoamna Bovary sau Suflete moarte.“ Vladimir Nabokov„Daca nu-ti place Stevenson, probabil ca e ceva in neregula cu tine.“ Jorge Luis Borges

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Robert Louis Stevenson

Carti Editura ART

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde de Robert Louis Stevenson

  1. Este cartea Un caz foarte straniu: doctorul Jekyll si domnul Hyde de Robert Louis Stevenson într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *