1 / 2

2 / 2Autor: Kim Slater
Editura: Young Art
Categorie: Fictiune
Produs: Un cuvant din sapte litere
ID produs: 9786068811734

Un cuvant din sapte litere de Kim Slater – Descriere

Finlay McIntosh este un baiat perfect normal: vede bine, are auzul perfect si scrie cu usurinta. Problemele apar atunci cand incearca sa vorbeasca: cuvintele, gata formate, i se blocheaza pe buze si incepe sa se balbaie. lar de cand mama sa a disparut, in urma cu doi ani, balbaitul s-a agravat, motiv pentru care a inceput sa fie hartuit la scoala.
Jocul de Scrabble e singurul sau moment de liniste — si singura legatura care i-a mai ramas cu mama. Oare poate gasi, jucand, si o metoda de a intra in contact cu ea?Cuvintele ii sunt si prieteni, si dusmani, asa ca Finlay are de intrecut mai multe obstacole pana sa afle ce s-a intamplat, de fapt, cu mama lui. Vorbind despre prietenie, curaj si inteligenta, Un cuvant din sapte litere este o provocare pentru noi toti.„Cartea discuta mai putin despre dificultatile de vorbire ale lui Finlay si mai mult despre puterea limbajului si cautarea prieteniei si a adevarului.
Volumul atinge teme precum hartuirea, rasismul, lipsa de onestitate, coruptia, increderea si siguranta pe Internet, fara a deveni prea greoaie.” ― Booktrust.org.uk

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kim Slater

Carti Editura YOUNG ART

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.