Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser

Autor: Goncalo M. Tavares
Editura: Paralela 45
Categorie: Fictiune
Produs: Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser
ID produs: 9789734727469

Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser de Goncalo M. Tavares – Descriere

Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser – Goncalo M. Tavares, editura Paralela 45: Un om: Klaus Klump si Masinaria lui Joseph Walser fac parte din tetralogia Regatul a lui Goncalo M.
Tavares (alaturi de Ierusalim si Sa inveti sa te rogi in Era Tehnologiei). Un ciclu de „carti negre“ consacrat chestiunii raului, o oglindire a atitudinii fiintei umane confruntate cu o situatie extrema: razboiul, violenta si moartea. Scrisul minimalist al autorului, dezgolit de orice urma de afectivitate, intensifica aceasta privire deziluzionanta asupra realitatii, surprinsa in ce are ea cel mai teribil si mai primitiv.
Toate frazele lui Tavares socheaza, dar niciodata in mod gratuit. Sunt lumini proiectate asupra conditiei umane. Kafka nu este departe.
(Le Point)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Goncalo M. Tavares

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Un om: Klaus Klump. Masinaria lui Joseph Walser de Goncalo M. Tavares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *