1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Kocsis Francisko
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Un roman intr-o gara mica
ID produs: 9789734675081

Un roman intr-o gara mica de Kocsis Francisko – Descriere

Un pilot zboara opt sute de kilometri, pe timp de noapte, riscindu-si viata, pentru a-l „rapi“ pe fratele sau din Romania ajunsa in miinile comunistilor. Mama lor, fosta baroneasa, imobilizata in scaunul cu rotile in urma unui accident, ramine sa-si sfirseasca zilele in singuratate dupa plecarea celor doi fii ai sai dupa ce averea ii este confiscata. Galaga, fostul paznic de noapte al satului, nu-si poate sterge din minte o intimplare de demult, cind un dulau urias, ca o naluca alba, l-a atacat si i-a sfisiat pulpa.
A reusit sa se salveze dupa ce l-a ranit la gura cu cosorul, dar are mereu in fata ochilor chipul lui Ilie, care dupa noaptea aceea a aparut cu obrazul taiat parca de cosor. Dupa ce cade pe peronul garii din Viena, Peter Halmer pare sa-si fi pierdut memoria. Ajuns la spital, ii trezeste interesul lui Freud, pentru ca, desi nu stie cum il cheama si de unde vine, vorbeste perfect mai multe limbi.
Peter dispare insa dupa ce bea cu doi barbati care sustin ca ii sint frati, lasindu-i medicului sau o scrisoare care il va zgudui. Rurale, urbane sau supranaturale, aceste povestiri, alaturi de altele, formeaza un mozaic ce readuce la viata personaje si intimplari din alte vremuri si din alte lumi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kocsis Francisko

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Un roman intr-o gara mica de Kocsis Francisko

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *