Un surprinzator contact in masa

Autor: Stefano Breccia
Editura: In Extenso
Categorie: Religie
Produs: Un surprinzator contact in masa
ID produs: 9786069433409

Un surprinzator contact in masa de Stefano Breccia – Descriere

Inca din anul 1956, un grup de fiinte extraterestre umanoide, care veneau de pe stele si planete indepartate, au construit o structura subterana uriasa, de-a lungul tarmurilor Marii Adriatice. Prin compresia spatiilor din interiorul atomilor, ei au reusit sa construiasca o baza subterana, avand 300 de metri in inaltime si cateva sute de kilometri in lungime, pentru a locui acolo. Iar aceasta nu era singura structura construita in subteran de ei.
Mai aveau multe altele, unele chiar sub mare, dar pozitionarea bazei principale chiar in mijlocul Marii Mediterane o facea sa fie cea mai importanta. Extraterestrii care locuiau in ea au fost numiti de catre Bruno Sammaciccia W56, unde W insemna „Victorie”, iar 56 insemna anul in care toate acestea au inceput. In randul fiintelor din spatiul cosmic care au vizitat Pamantuli se pare ca exista si unele care au grija de evolutia vietuitoarelor de pe aceasta planeta, dar fara a interfera in vreun fel, activitatea lor reducandu-se doar la monitorizare.
Apoi, mai sunt „comerciantii”, cei care cauta modalitati usoare de a face rost de materii prime. Exista si un fel de etnologi, care studiaza evolutia diferitelor culturi de pe aceasta planeta. Mai sunt apoi misionarii, care au grija deviitorul nostru din punct de vedere etic.
Exista si fiinte orientate catre razboi si structuri militare, care sunt interesate de structurile nationale si doresc sa mentina anumite rute interstelare, urmarind protectia in fata unor atacuri exterioare, si multe alte grupuri de fiinte extraterestre. Pe scurt, exista „o fauna” cu multiple fatete, o fauna extrem de eterogena, bazata pe o dorinta comuna de a nu interfera prea direct cu vietile noastre. Dar asta nu este totul.
Este usor de inteles ca toti vizitatorii nostri din alte lumi doreau sa isi protejeze propria siguranta. Prin urmare, ei foloseau adesea androizi sau roboti biologici pentru misiunile care le-ar fi pus viata in pericol. Este important, din acest punct de vedere, sa subliniem ceea ce colonelul Philip Corso a declarat, si anume ca extraterestrii Micii Cenusii erau in realitate obedienti extraterestrilor „nordici”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stefano Breccia

Carti Editura IN EXTENSO

Carti din categoria Religie

One thought on “Un surprinzator contact in masa de Stefano Breccia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *