Universul accidental

Autor: Alan Lightman
Editura: Publica
Categorie: Filosofie
Produs: Universul accidental
ID produs: 9786067222005

Universul accidental de Alan Lightman – Descriere

Cu pasiune si curiozitate, Alan Lightman exploreaza noile provocari emotionale si filosofice lansate de descoperirile stiintifice recente. Cartea de fata analizeaza dialogul dintre stiinta si religie; conflictul dintre dorinta umana pentru permanenta si efemerul naturii; posibilitatea ca universul nostru sa fie doar un accident; maniera in care tehnologia moderna ne-a separat de experimentarea directa a naturii; reticenta fata de ideea ca trupurile si mintile noastre pot fi explicate prin logica stiintifica si legile naturale. In spatele tuturor acestor meditatii se afla sugestia – infricosatoare si entuziasmanta – ca ceea ce vedem si intelegem din lumea din jurul nostru este doar o mica bucata dintr-un intreg extraordinar, dar poate de nepatruns.Probabil ca Alan Lightman este singurul scriitor capabil sa cutreiere nu unul, ci sapte universuri intr-o carte cat o palma.The Columbus DispatchProvocator, dar elegant, Lightman celebreaza marea noastra aventura pentru cunoastere si ne vorbeste despre provocarile pe care ni le aduc descoperirile pe care le facem.BooklistAceasta carte captivanta examineaza principalele teorii stiintifice ale vremii, intr-un stil viu, aproape liric, celebrand pasiunea umana de a intelege universul care ne inconjoara.
Portland Press Herald Toti cititorii se pot bucura de aceasta proza bine organizata si eleganta, care te face sa meditezi la ce putem demonstra obiectiv despre lumea in care traim si la ce va ramane mereu un mister.The Boston GlobeLightman are fata de necunoscut o afectiune si o modestie atragatoare, iar fata de oameni, mai ales fata de cei cu vieti atat de scurte, dar intrebari atat de mari – o compasiune inca si mai puternica. The Columbus Dispatch

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Alan Lightman

Carti Editura PUBLICA

Carti din categoria Filosofie

One thought on “Universul accidental de Alan Lightman

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Universul accidental de Alan Lightman? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *