Vacanta lui Nor

Autor: Ileana Surducan, Maria Surducan
Editura: MiniGrafic
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Vacanta lui Nor
ID produs: 9786067884616

Vacanta lui Nor de Ileana Surducan, Maria Surducan – Descriere

Of si vai, ce soarta cruda! A venit vacanta mare, dar pentru bietul Nor e un adevarat dezastru. In loc sa-l lase sa se joace linistit pe calculator, parintii il duc la bunici, intr-un sat uitat de lume. Fara calculator si fara incarcator la consola! Ce poate fi mai rau? Bunicul creste nori si vrea sa-l invete si pe Nor sa aiba grija de ei.
Plicticoasa treaba… norii plapanzi si pufosi se topesc la soare si nici nu-l asculta deloc. Din fericire, Nor ii va intalni pe Skai, paznicul scaietilor, si pe Laci, cavalerul inaripat.
Iar impreuna vor avea de infruntat pericole mai ceva decat in orice joc pe calculator. Pentru ca in padure traieste un… zmeu ADEVARAT!O banda desenata cum n-ati mai vazut, cu balauri, zmei, solomonari si copii inzestrati cu puteri magice.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ileana Surducan

Carti Editura MINIGRAFIC

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Vacanta lui Nor de Ileana Surducan, Maria Surducan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *