1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Dino Buzzati
Editura: Polirom
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Vestita invazie a ursilor in Sicilia
ID produs: 9789734677276

Vestita invazie a ursilor in Sicilia de Dino Buzzati – Descriere

Intr-o iarna cumplita din negura vremurilor, din falnicii munti sicilieni (care astazi nu mai exista!), flaminzi si infrigurati, ursii coboara printre oameni. Ii conduce regele lor, Leonte, care nadajduieste in taina sa-si regaseasca fiul pierdut. Pe ursi ii asteapta o calatorie aventuroasa, plina de neprevazut si rasturnari de situatie, presarata cu batalii, popasuri in castele infricosatoare si intilniri cu monstri.
Si, in fine, intrarea in marele oras cu palate de marmura, gradini inmiresmate si turle aurite. Va reusi bravul Leonte sa-l gaseasca pe ursuletul Toni? Si cum se vor impaca oamenii si ursii in noua lor viata impreuna? Surprizele se tin lant in aceasta poveste emotionanta despre speranta si dor, prietenie si tradare, bine si rau scrisa de Dino Buzzati in 1945, care va aduce multe zimbete si uneori si cite o lacrima in ochii micilor cititori si ai parintilor lor.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dino Buzzati

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Vestita invazie a ursilor in Sicilia de Dino Buzzati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *