Vindecarea perfect naturala

Autor: Dr. Henry Lindlahr
Editura: Ganesha
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Vindecarea perfect naturala
ID produs: 9786068742229

Vindecarea perfect naturala de Dr. Henry Lindlahr – Descriere

Vindecarea Naturala este o revolutie completa in arta si stiinta vietii. Este realizarea practica si aplicartea a tot ceea ce este bun in stiintele naturale, filosofie si religie.Exista doua directii principale de tratare a bolilor. Una este combativa, cealalta este preventiva.
Tendinta cercetarii si practicii medicale moderne este aproape in intregime axata pe combatere, in timp ce medicul progresist, invata sa lucreze din ce in ce mai mult directii preventive.Metoda preventiva nu asteapta aparitia si instalarea bolii, ci isi concentreaza eforturile asupra prevenirii ei printr-o viata sanatoase si prin metode naturale de tratament. Ne mentine trupul intr-o stare fireasca, de echilibru si ne fortifica impotriva oricare infectii sau contaminari cu germeni, bacterii si paraziti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dr. Henry Lindlahr

Carti Editura GANESHA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Vindecarea perfect naturala de Dr. Henry Lindlahr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *