Vindecarea vibrationala

Autor: Jaya Jaya Myra
Editura: Curtea Veche
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Vindecarea vibrationala
ID produs: 9786064401229

Vindecarea vibrationala de Jaya Jaya Myra – Descriere

Daca va doriti o stare generala de bine, sanatate, echilibru, dezvoltarea abilitatii de a lua cele mai bune decizii, este important sa invatati sa va cunoasteti cu adevarat si sa lucrati cu energia vitala. Pornind de la intrebari simple care va ajuta sa va determinati tipul energetic, temperamentul si scopul in viata, Vindecarea vibrationala este un manual excelent care va indruma pasii pentru a va crea o viata echilibrata si sanatoasa.Veti parcurge toate conceptele fundamentale necesare pentru a intelege ce inseamna vindecare vibrationala si, bineinteles, veti afla cum sa aplicati eficient metodele sale. Veti invata ce este energia subtila, care este sursa ei si cum se deplaseaza in corp.
Veti explora cele zece chakre si va veti determina constitutia si temperamentul. Veti primi informatii despre cum colaboreaza mintea, corpul si sufletul pentru a da nastere fiintei dumneavoastra unice.Vindecarea vibrationala va ofera o perspectiva noua asupra vietii, motivandu-va totodata sa explorati in profunzime ce conteaza cu adevarat: propria fiinta.Daca sunteti in cautarea unor alternative naturale pentru o viata sanatoasa, echilibrata si implinita, Vindecarea vibrationala va ofera cateva solutii practice. Veti explora relatia dinamica dintre energie si sanatate si veti afla din paginile cartii care sunt tehnicile de vindecare vibrationala cele mai potrivite pentru propria persoana.Usor de citit si plin de informatii utile, acest volum remarcabil va ofera indicatii practice ca sa puteti lucra cu o gama vasta de tehnici terapeutice.
Printre acestea se numara vizualizarea, mantra, aromaterapia, meditatia, folosirea plantelor medicinale si multe altele. Metodele si tehnicile prezentate va ajuta sa va creati propriul program de vindecare.Mai mult, veti gasi spre finalul cartii si un capitol dedicat terapeutilor, celor care au inclinatia si dorinta de a-i vindeca pe altii. Jaya Jaya Myra va impartaseste informatiile si perspectivele pe care le-a dobandit in ani de studiu, sub indrumarea unor maestri iluminati.„Daca sunteti in cautarea unor alternative la sistemul occidental de vindecare bazat pe chimicale, aceasta carte este un punct valoros de pornire.
In Vindecarea vibrationala, Jaya Jaya Myra dezvaluie fundamentele puternice ale vindecarii orientale, prezentandu-le in asa fel incat sa fie usor de inteles degandirea occidentala.“Spirituality Today„Myra este o oratoare excelenta! O cunosc de multi ani si sunt foarte impresionat de intelepciunea ei.“ Shomik Chaudhuri, cofondatorInstitute of International Social Development„Cartea este organizata eficient astfel incat cititorul sa inteleaga mai intai fundamentele, apoi subiectele care merg mai in profunzime, fiind explicate teme dificile.“Goodreads.com

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jaya Jaya Myra

Carti Editura CURTEA VECHE

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Vindecarea vibrationala de Jaya Jaya Myra

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Vindecarea vibrationala de Jaya Jaya Myra? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *