Vinovat fara vina

Autor: Agatha Christie
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Vinovat fara vina
ID produs: 9786063331039

Vinovat fara vina de Agatha Christie – Descriere

In timp ce executa pedeapsa pentru uciderea mamei sale – o crima pe care nu a comis-o, dupa cum sustine el -, Jacko Argyle moare de pneumonie in inchisoare. Doi ani mai tarziu, un barbat care suferise o amnezie isi face aparitia pe neasteptate si confirma alibiul lui Jacko. Se pare ca tanarul era de fapt nevinovat…
iar adevaratul ucigasul face parte din familie. Suspiciunea cade acum pe fiecare dintre ei…AGATHA CHRISTIE este cunoscuta in intreaga lume drept „Regina Crimei”. Hercule Poirot, cel mai renumit detectiv dupa Sherlock Holmes, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles.
Poirot si Miss Marple au devenit faimosi la nivel mondial si au facut subiectul multor filme realizate pentru marele si micul ecran.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Agatha Christie

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Vinovat fara vina de Agatha Christie

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Vinovat fara vina de Agatha Christie? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *