Viteza increderii

Autor: Stephen M.R Covey
Editura: ACT si Politon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Viteza increderii
ID produs: 9786069132425

Viteza increderii de Stephen M.R Covey – Descriere

Stephen M.R. Covey arata cum increderea si rapiditatea cu care aceasta se stabileste cu clientii si angajatii este esentiala pentru o companie de succes.„Aceasta carte poate schimba vieti. Covey ne ajuta sa intelegem cum sa oferim si sa inspiram incredere in orice persoana pe care o intalnim.
Aceasta este fundatia pentru adevar si succes suprem. O lectura foarte interesanta si revelatoare.” – Larry King, moderator, realizator de emisiuni radio si TV„Vrei sa ai o energie pozitiva irezistibila? Combina responsabilitatea personala cu respectul si compasiunea pentru ceilalti. Vrei sa stii cum poti face asta la perfectie? Citeste Viteza increderii.” – Dr.
Laura Schlessinger, autoare a volumelor The Proper Care si Feeding of Marriage„Viteza increderii este cu siguranta cartea potrivita pentru timpurile moderne. Inspiratoare, incurajatoare si extrem de folositoare.” – Rosabeth Moss Kanter, Harvard Business SchoolStephen M.R. Covey este speaker si autor american, co-fondator al companiei CoveyLink Worldwide si fost presedinte si CEO al Covey Leadership Center.
Este fiul lui Stephen R. Covey, autorul volumului Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stephen M.R Covey

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Viteza increderii de Stephen M.R Covey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *