Viteza Increderii - Singurul lucru care schimba totul - Audiobook

Autor: Stephen M. R. Covey
Editura: Stephen M. R. Covey
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Viteza Increderii – Singurul lucru care schimba totul – Audiobook
ID produs: 9786069132401

Viteza Increderii – Singurul lucru care schimba totul – Audiobook de Stephen M. R. Covey – Descriere

Stephen M.R. Covey arata cum increderea si rapiditatea cu care aceasta se stabileste cu clientii si angajatii este esentiala pentru o companie de succes.„Aceasta carte poate schimba vieti. Covey ne ajuta sa intelegem cum sa oferim si sa inspiram incredere in orice persoana pe care o intalnim.
Aceasta este fundatia pentru adevar si succes suprem. O lectura foarte interesanta si revelatoare.” – Larry King, moderator, realizator de emisiuni radio si TV„Vrei sa ai o energie pozitiva irezistibila? Combina responsabilitatea personala cu respectul si compasiunea pentru ceilalti. Vrei sa stii cum poti face asta la perfectie? Citeste Viteza increderii.” – Dr.
Laura Schlessinger, autoare a volumelor The Proper Care si Feeding of Marriage„Viteza increderii este cu siguranta cartea potrivita pentru timpurile moderne. Inspiratoare, incurajatoare si extrem de folositoare.” – Rosabeth Moss Kanter, Harvard Business School

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stephen M. R. Covey

Carti Editura STEPHEN M. R. COVEY

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Viteza Increderii – Singurul lucru care schimba totul – Audiobook de Stephen M. R. Covey

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Viteza Increderii – Singurul lucru care schimba totul – Audiobook de Stephen M. R. Covey? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *