Vrajitorul si globul de cristal

Autor: Stephen King
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Vrajitorul si globul de cristal
ID produs: 9786064303141

Vrajitorul si globul de cristal de Stephen King – Descriere

A patra parte din seria TURNUL INTUNECAT.Roland, ultimul pistolar, si ceata lui de prieteni au scapat ca prin urechile acului dintr-o lume si au patruns in urmatoarea – o versiune apocaliptica a oraselului Topeka din Kansas. Odata ajunsi acolo, pe drumul prin desert spre un palat de cristal, Roland le povesteste cum si-a castigat pistoalele, in urma cu multa vreme, pe cand iubea o fata neasemuit de frumoasa si de neinfricata pe nume Susan Delgado. Dar drumul nu e fara peripetii si toti vor fi atrasi intr-un stravechi mister in care magia si pericolul se impletesc la tot pasul.Plasat intr-un decor de-o maretie legendara, plin de rasturnari de situatie, presarat cu imagini fermecatoare si personaje memorabile, Vrajitorul si globul de cristal atinge noi culmi ale rafinamentului, care fac din seria TURNUL INTUNECAT o epopee de neegalat.„Este o poveste de dragoste.
Este o poveste tragica. Este o poveste despre maturizarea unui erou. Si pune in scena doi dintre cei mai interesanti antagonisti ai lui King.“Unbound Worlds

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stephen King

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Vrajitorul si globul de cristal de Stephen King

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *