Vreau si eu sa fiu unicorn

Autor: Andreea Demirgian, Anda Ansheen
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Vreau si eu sa fiu unicorn
ID produs: 5948489358234

Vreau si eu sa fiu unicorn de Andreea Demirgian, Anda Ansheen – Descriere

In tara Norilor Pufosi, totul este posibil! Chiar si ca un dragon sa devina unicorn? Asta veti afla voi! Exista pe lume fiinte magice care fac sa para ca totul este posibil. Cu totii ne-am dori sa fim unicorni. Dar cineva trebuie sa pastreze stelele aprinse.
Intr-o lume plina de unicorni, fiti dragoni! In the Kingdom of the Puffy Clouds, anything is possible! But can a dragon become a unicorn? That is for you to find out! There are magical beings in this world, that make everything look easy. We all wish we were unicorns. But someone has to keep the stars lit.
In a world full of unicorns, be a dragon!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andreea Demirgian

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Vreau si eu sa fiu unicorn de Andreea Demirgian, Anda Ansheen

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Vreau si eu sa fiu unicorn de Andreea Demirgian? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *